Tandarts & Specialisten Centrum Blaak (TSCB)
Algemene & Cosmetische Tandheelkunde; Parodontologie, Implantologie, Orthodontie, Endodontie & Gnathologie
Groenendaal 229
3011 ZW Rotterdam
010 414 03 41
NL - ENG
010 414 03 41
Online afspraak maken

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

Over ons

Welkom bij TSCB voor een moderne en innovatieve tandheelkundige ervaring 
We beseffen dat we leven in een snel bewegende en veranderende tijd. Dit betekent dat , samen met al het andere , verwachtingen en wensen van de mensen ten opzichte van hun tandheelkunde ook veranderen.

Tandheelkunde is veel meer dan een eenvoudige reparatie systeem, het is completeren en verbeteren van de manier waarop je je leven lied.

De kliniek is voorzien van state-of- the-art apparatuur en apparatuur om patiënten te voorzien van de hoogst mogelijke standaard van de tandheelkundige zorg die beschikbaar is.

Uw comfort staat voorop en we streven ernaar om uw bezoek aan de praktijk , een ervaring te laten zijn die zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken is.

TSCB is een ruime, comfortabele en gezellige centrum met vriendelijk, toegankelijk personeel . Alle inspanningen zullen worden geleverd om ervoor te zorgen dat de behandeling milieu vriendelijk, comfortabel en volkomen steriel is. U bent welkom voor een gratis consult dat het begin kan zijn van een zeer lonende beslissing in uw leven.

Toonaangevende Cosmetische Tandheelkunde
Onze moderne en hedendaagse kliniek is een centrum van tandheelkunde en biedt u state of the art cosmetische tandheelkunde en uitgebreide tandheelkundige diensten.

Door de beschikbaarheid van geavanceerde cosmetische tandheelkunde tegen betaalbare prijzen kunnen onze klanten profiteren van de vaardigheden van een hoog opgeleide en ervaren cosmetische tandarts zonder de noodzaak om verder te moeten shoppen.

Een toegewijd team van professionals biedt tandheelkundige behandelingen zoals porseleinen veneers, tanden bleken, tandheelkundige implantaten, kronen en bruggen.

Nerveuze patiënten worden begeleid door deskundige ondersteuning in een zorgzame en vriendelijke omgeving.

Voornaamste cosmetische tandarts Nic Kamosi trainde in enkele van s’werelds toonaangevende cosmetische tandartsen.

Hij is lid van de American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD).

Vooruitgang in de tandtechniek maken het mogelijk tanden recht te trekken met behulp van porseleinen laminaat veneers.

Tanden kunnen witten gemaakt worden met behulp van de nieuwste bleek-technologie zoals tray-gebaseerd.

Het plaatesn van tandheelkundige implantaten geschied met behulp van internationaal erkende en gedocumenteerde implantaat systemen.

Uw eerste bezoek

Wij streven ernaar om u zo ontspannen mogenlijk in onze gezellige receptie te verwelkomen. Uw zorg is onze prioriteit en we doen ons best om uw tandartsbezoek een leuke ervaring te maken. We zullen blij zijn om u te verwelkomen op uw komst naar onze wachtkamer. Aarzel dan niet om jezelf te helpen met water,   tv kijken of luisteren naar muziek en u kunt vragen aan onze receptioniste voor internettoegang code om uw e-mail te checken of surfen op het web. Laat het ons weten als u een speciale eis of nerveus over tandartsbezoek bent.

Wij gelieve u om wat tijd te nemen om een vragenlijst in te vullen over uw medische geschiedenis en tandheelkundige vormen. U kunt deze thuis downloaden en afdrukken en vul deze formulieren in en breng het mee bij u bezoek aan ons. We verzekeren u dat alle door u verstrekte gegevens strikt vertrouwelijk blijven.

Uw mondelinge examiantion

U voldoet aan uw tandarts die zal gaan door uw medische geschiedenis , zal naar uw zorgen en verwachtingen luisteren en beoordeel uw mondelinge conditie . Het eerste onderzoek betreft meestal het nemen van klinische foto’s en een aantal röntgenfoto’s. Complexe zaken en ook een aantal behandelingen bijv. reconstructie van de beet , orthodontie , implantaten , wijsheid tanden en tandvlees problemen kunnen echter een volle mond scan ( panoramische ) nodig zijn. Zodra uw tandarts het onderzoek heeft voltooid, en de bevindingen vormen alle foto’s en röntgenfoto’s die worden explaiend op 2 aprallel digitale beeldschermen getoond.

Overleg & Specialist tandheelkunde

Gratis 15 – minuten consulten voor specialistische / uitgebreide tandheelkundige behandeling zal worden gegeven aan de nieuwe patiënten om hun kennis over hun mondgezondheid te verbeteren.

Moeten patiënten ervoor kiezen om verder mondeling onderzoek te ondergaan, een volledige full – mond onderzoek zal worden uitgevoerd, met inbegrip van röntgenfoto’s , foto’s, studie ontwerpt zodat de mogelijke behandelingen kan een besproken en een behandelplan kan in het beste belang van de patiënt worden opgesteld.

Complementaire consulten voor specialistische / uitgebreide tandheelkundige behandeling zal continu worden gegeven aan onze geregistreerde patiënten om hun begrip en kennis over hun mondgezondheid en status en de mogelijke verbetering zij kunnen lopen op basis van hun specifieke Tretament behoeften .

Na het bepalen van de aard , componenten en fasen van het multidisciplinaire werk het behandelplan zal worden voorgelegd aan collega’s en aan gespecialiseerde deskundigen toegewezen

Zodra alle vragen van de patiënt worden uitgelegd , zijn zij in de positie om een beslissing te nemen of wanneer en hoe verdere stappen ondernemen in de richting van hun geplande behandeling. De hele behandeling procedures worden uitgevoerd door of onder toezicht van Dr. Nic Kamosi.

Behandeling voorstel

Een scala aan behandelmogelijkheden zal worden aangeboden aan u, en in detail worden uitgelegd , zodat u uw eigen beslissing kan nemen.

In full – mond revalidatie gevallen zal onze patiënten worden voorzien van een schriftelijk gedetailleerd behandelingsplan en gespecificeerde raming van de kosten. Vraag ons als er iets onduidelijk is in uw behandelplan.

Tijdens uw behandeling kunt u luisteren naar klassieke muziek of de muziek van uw keuze of een clip of DVD op het scherm . Voel je vrij om je eigen CD of DVD mee te brengen .

Ontspanning diensten voor nerveuze patiënten

Angst voor de tandheelkundige ingreep is altijd een belangrijke factor in het houden van veel patiënten die behandeling nodig weg van de tandarts geweest .

Op de TSCB , bieden wij de steun van een zorgzame en sympathiek klinische team in een ontspannen , vriendelijke en gastvrije omgeving waarin uw tandheelkundige behoeften kan worden voldaan met een minimum aan angst of zorgen om u.

We hebben een speciale ruimte om onder een genot van een kopje koffie uw eventuele angste en of andere problemen te bespreken voor een tandheelkundige behandeling.

Onze state of the art kliniek is volledig uitgerust met een aantal van de nieuwste Multi Media tools, zodat uw bezoek aan de tandarts een stress-vrij en comfortabel ervaring moet zijn.