Tandarts & Specialisten Centrum Blaak (TSCB)
Algemene & Cosmetische Tandheelkunde; Parodontologie, Implantologie, Orthodontie, Endodontie & Gnathologie
Groenendaal 229
3011 ZW Rotterdam
010 414 03 41
NL - ENG
010 414 03 41
Online afspraak maken

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

Onze filosofie

Het ethos van onze praktijk is om in een unieke en holistische tandheelkundige zorg, diensten te verlenen aan patiënten op basis van ” patiënt centraal begrip “. We hebben de praktijk ontworpen om de privacy en comfort van onze patiënten te maximaliseren.

De praktijk is uitgerust met de nieuwste state of the art apparatuur en maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en laboratoriumdiensten. Het doel van Tandarts & Specialisten Centrum Blaak (TSCB) is excellentie in de tandheelkunde om de mening van mensen over de tandheelkunde te veranderen en een nieuwe visie te geven. Dit door hen te voorzien van een comfortabele en ontspannen omgeving dat uitgerust is met de meest uitgebreide sterilisatie systeem ‘’Cross infectie Controle’’ . Met behulp van de nieuwste technologie kunnen mensen hun tandheelkundige gezondheid bevorderen en een nieuw beeld van de tandheelkunde vormen .

De praktijk is ontworpen om de nieuwste, meest geavanceerde technologie en evidence-based behandelingsstrategieën in de tandheelkunde te benutten en toch voor iedereen betaalbaar te stellen. Wij geloven ook dat het postacademisch onderwijs een continu proces is en dat van essentieel belang is om op de hoogte van de huidige technologie en wetenschappelijke theorie the zijn.