Tandarts & Specialisten Centrum Blaak (TSCB)
Algemene & Cosmetische Tandheelkunde; Parodontologie, Implantologie, Orthodontie, Endodontie & Gnathologie
Groenendaal 229
3011 ZW Rotterdam
010 414 03 41
NL - ENG
010 414 03 41
Online afspraak maken

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

Periodieke controle

Periodieke controle

Om uw gebit gezond en mooi te houden is het belangrijk dat u minimaal één keer per jaar een periodieke controle laat uitvoeren. De tandarts controleert tijdens deze controle uw gebit op gaatjes en tandvleesontsteking. In sommige gevallen zal er een röntgenfoto gemaakt worden. Indien nodig wordt uw gebit gereinigd om tandvleesproblemen te voorkomen.

Eerste bezoek

Voor uw eerste bezoek aan onze praktijk vragen wij u om een intakeformulier in te vullen over uw medische geschiedenis en tandheelkundige zorg. Dit formulier vindt u onder de kop: ”Inschrijven nieuwe patient”.

Laat het ons weten als u speciale wensen hebt of nerveus bent voor het tandartsbezoek. Wij houden hier dan rekening mee en zorgen ervoor dat u zo ontspannen mogelijk uw eerste behandeling kunt ondergaan. Wanneer u meerdere gezinsleden wilt inschrijven, gebruik dan het formulier voor ieder persoon afzonderlijk.Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Angst

Angst is iets dat sommige mensen ervan weerhoudt de tandarts te bezoeken. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor uw gebit en uw gezondheid.

Tandarts & Specialisten Centrum Blaak is gespecialiseerd in de behandeling van patienten die opzien tegen een tandartsbezoek.

Voordat u een behandeling ondergaat, zult krijgt u van ons een duidelijke uitleg. Wij nemen u stap voor stap mee door de behandeling totdat u uw angst overwint.

U wordt ontvangen in een veilige en ontspannen omgeving en zult verschil ervaren door onze betrokkenheid en zorgzaamheid.

Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste en beste apparatuur die ervoor zorgt dat u zo min mogelijk pijn ervaart.

Laat de angst u niet weerhouden van een mooie en gezonde glimlach!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA