Tandarts & Specialisten Centrum Blaak (TSCB)
Algemene & Cosmetische Tandheelkunde; Parodontologie, Implantologie, Orthodontie, Endodontie & Gnathologie
Groenendaal 229
3011 ZW Rotterdam
010 414 03 41
NL - ENG
010 414 03 41
Online afspraak maken

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

Invisalign®

Invisalign‘s nieuwste innovaties en haar consistente, uitgebreid onderzoeken op het gebied van de biomechanische en materiaalkunde biedt nu vrijwel ieder individu met de mogelijkheid om de mondelinge problemen veroorzaakt door erfelijke en/of verkeerd ontwikkelde tanden (bijv. overbeet, onderbeet , open-bite, cross-bite, crowding of ongewenste ruimtes in het gebit).  Na uw orthodontische overleg, klinisch onderzoek en fotografie van uw gebit, worden er studie modellen gemaakt van uw tanden op basis waarvan een eerste 3D-behandelplan wordt geanimeerd. Deze stelt U en uw arts in staat om uw uiteindelijke resultaat  te evalueren na het volgen van de behandeling van een reeks op maat vervaardigde, soepel, comfortabel en vrijwel onzichtbaar plastic aligners. Deze zorgen geleidelijk, voorzichtig en efficiënt ervoor dat uw tanden in de juiste positie transitioneren, met als uitkomst de meest geschikte positie. Het herpositioneren van uw gebit op deze wijze geeft u een betere beet, gezonder tandvlees en de mooiste glimlach die u ooit voor ogen heeft kunnen zien.

Onder toezicht van uw arts bent u zelf in staat om uw nieuwe reeks van aligners te plaatsen om de twee of drie weken. The Invisalign geeft u een meer zelfverzekerde glimlach al tijdens de vroege stadia van het dragen van de aligners zonder dat u zich belemmert voelt tijdens uw dagelijkse activiteiten, terwijl uw collega’s en vrienden nauwelijks merken dat u een orthodontische behandeling ondergaat.

Allereerst overlegt u met een getrainde en gecertificeerde Invisalign arts die tijdens uw eerste overleg kan bepalen of dat uw tanden met succes kunnen worden gecorrigeerd door het gebruik van Invisalign. Als dat zo is zal uw arts het Invisalign hoofdkantoor van uw röntgenfoto’s, foto’s en modellen voorzien, deze zullen worden gebruikt om een persoonlijk digitaal berekende 3-D animatie te maken waarin u de exacte beweging van uw tanden in een opeenvolging van Invisalign stadia kunt zien en beoordelen, samen met uw arts. Zodra de eerste bewegingen en het plan van aanpak beoordeeld en beschouwd worden als de best mogelijke orthodontische behandeling met desgewenste uitkomst, wordt de behandeling daadwerkelijk gestart. Vervolgens wordt u verder geïnformeerd over de complexiteit, de omvang, tijdsduur en de uiteindelijke kosten die betrokken zijn tijdens uw gehele persoonlijke behandeling.

Voor het maken van een afspraak kunt terecht op de officiële Invisalign® website voor het vinden van een gecertificeerde Invisalign® provider http://www.invisalign.nl/Zoek_Een_Invisalign_provider

unnamed

Pre-klinische behandeling uitzicht op de onderkaak

 

unnamed (1)

Het laatste stadium van de Invisalign behandeling na 8 maanden (DR. Nico Kamosi) 

Join the discussion...

Your email address will not be published. Required fields are marked *